Voorstellingen

Wij zien een voorstelling inderdaad als de kers op de taart. Je zou het kunnen zien als een topproduct. Wij zijn in staat om de wereld van een opdrachtgever vorm te geven in een stuk theater waarin men zichzelf gaat herkennen. Het kan dan gaan om de sfeer die een bedrijf uit straalt, situaties die zich bij een bedrijf voordoen, de doelen van een bedrijf, een werkwijze die overgebracht dient te worden. Enfin, het creatieve brein van Artist2Business maakt een vertaling van wat er met de opdrachtgever is besproken.

De Theaterwagen

Een fantastisch product van ??n van de theatermakers waar we graag mee samenwerken, te weten De Theateretappe. Er komt een mobiel theaterzaaltje voor de deur gereden. Alles wat dit mobiele theater nodig heeft is een parkeerplaats en een stroompunt.

Afmetingen ?

Prijzen ?

Vrouwen van nu

Een prachtig voorbeeld van een voorstelling die we samen met Pieter Schipmolder en Desiree Verhoeven hebben gemaakt.  Heerlijk om te doen en het behoeft geen uitleg dat we dit soort opdrachten het liefst omarmen.

Luister naar je Hert

Onverwacht midden in uw jachtige leven blijkt u aangeschoten wild. U en uw lotgenoten worden hertelijk welkom geheten als jachttrofee. Terwijl uw hertkloppingen tot bedaren komen en er diep in uw reebruine ogen wordt gekeken krijgt u advies van uw hertsvriendinnen. Veeg de hoeven volg het spoor. Wij ontvangen u en/of uw gasten graag bij deze verrassende hertverwarmende korte voorstelling: Luister naar je hert.

Luister naar je hert is een korte verrassende voorstelling. Geschikt voor straattheaterfestival, bedrijfsfeest of winkelcentrumpromotie. De voorstelling wordt gespeeld voor 4 personen en vindt plaats in een (kleine) Theaterwagen.

Speelduur: 4 minuten, per uur 10 voorstellingen.