Training & Coaching

Theater als middel is op vele manieren inzetbaar. Het werkt ook voor trainingen, coaching, werken met een trainingsacteur, acteren in een bedrijfsvideo en workshops. We werken samen met diverse collega?s in dit werkveld om een mooi product neer te zetten en staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Louis Roeland heeft in 2016 twee opleidingen gedaan, te weten Trainer Creatief Denken en Transformatietrainer. Onderstaand geven we een kijkje in wat beide trainingen in houden.

Creatief Denken

Organisaties over de volle breedte van de samenleving herkennen het gevoel dat er wel eens een gebrek aan creativiteit is of dat een organisatie terecht komt in het bekende cirkeldenken. Het doel van een training Creatief Denken is om uit de cirkel te breken en met nieuwe frisse ideeën te komen. De trainer kan uit een groot arsenaal van tools putten om dit doel te bereiken. Na een gezamenlijke opstart wordt de groep in kleinere werkgroepen verdeeld en gaan aan de slag met opdrachten gegeven door de trainer. De opbrengst wordt gepresenteerd door de verschillende groepjes en er  wordt een keuze gemaakt waar mee wordt verder gewerkt om aan het einde van de training een mooie impuls over te houden waar de organisatie weer verder mee kan.

Transformatie

(aan dit deel van de website wordt nog gewerkt)