Acts

Acts brengen sfeer in welke omgeving dan ook. Het past bijna overal en een act is vaak aan te passen. Op straat kunt u ze onverwacht tegen komen. Binnen uw bedrijf kunnen ze voor een geweldige opening zorgen. U kunt ze inzetten als onderdeel van een campagne of ter introductie van een nieuw product. Acts brengen reuring op uw event. De slappe lach bij een komisch muzikale act als het Fietsorkest. Verrast worden door een acteur. Onder de indruk zijn van een nostalgische machine. Het kunnen allemaal acts zijn. Laat u inspireren!

Het Fietsorkest

Het Fietsorkest is muzikaal en theatraal entertainment van hoog niveau. Een internationale act die in heel Europa speelt en zelfs in China acte de presence gaf. Het Fietsorkest is een dolkomisch muziekgezelschap op een 4 meter lange zespersoons tandem. Monden vallen open van verbazing en een lach breekt door op vele gezichten. Aanstekelijke, vrolijke muziek wordt al fietsend gespeeld. Wanneer het gezelschap tot stilstand komt bent u getuige van hilarische acts. Een onnavolgbare taptoe of een aanstekelijke slapstick. Zelfspot is bij geen van de heren vreemd. U blijft na een stop van de heren achter in het besef getuige te zijn geweest van een uniek schouwspel.

Speelduur: in overleg, normaliter 3 x 45 minuten in een dagdeel van 4 uren.

Kwiskist

Wat dacht u van een op maat gemaakte kwis, over uw bedrijf, beursstand, feestje, bruiloft of als animatie in bv. uw winkelcentrum.

Een prachtige kist, een echte eyecatcher in ieder gewenst thema. Een korte krachtige, leuke act. Het publiek wordt verrast om in meerdere groepen competitief de kwis te spelen in 4 rondes. (o.a. een vragenronde en een muzikale ronde)

Deze kist is standaard? te boeken met de thema?s Hollands, Liefde, Uit de oude doos en Kerst, of de kwis wordt op maat gemaakt en is op ieder thema toepasbaar.

De bovenstaande video geeft een korte impressie van de feestavond Typisch Hollands met slechts 1 actrice. Op de foto’s hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden van de kwiskist. We kunnen met de kwiskist ook maatwerk leveren, u bepaalt dan wat het thema is.

De Machine

Rammelend, puffend en krakend verschijnt de machine op uw evenement. Twee of meer machineurs zullen hem bedienen. Wat deze machine produceert is veelzijdig en aan uw wensen aan te passen.

Snoepjes Machine / Hartjes Machine: Met suiker en andere ingrediënten maakt de machine snoepjes, hartjes, doosjes pepermunt , bonbonnetjes; eventueel met opdruk!

De Snømasjinen: Een act met 3 wetenschappers uit Kristallavalla die met hun machine sneeuw produceren.

Dickens-machine: Stijlvol winters gedecoreerd, de professoren in victoriaanse kleding. De machine maakt ouderwetse snoepjes of chocolademunten. Klassiek met een vleugje steampunk. Een levendige aanvulling voor uw Winterfair of Dickens-evenement.

Pepernoten Machine: Een vrolijke, mobiele Sinterklaas-act. Suiker, meel en kruiden worden toegevoegd en de Machine produceert puffend en stomend het lekkerste strooigoed.

Openingsmachine: Hij zorgt voor een fraaie opening met confetti, streamers en/of rook. Zo kan de Machine ook een ‘Eerste Paal’ of ‘Eerste Steen’ produceren (lanceren).

Sfeer en presentatie worden in overleg toegespitst op uw evenement door invulling van de act, kleding van de machineurs, speciale attributen en eventuele gebruiksaanwijzing. Bijvoorbeeld; Industrieel, 19e eeuwse uitvinders, poolreizigers, abstract……

Praktische informatie: De machine functioneert zowel buiten (onder vrijwel alle weersomstandigheden) als binnen volledig mobiel en selfsupporting.
Maten: hoogte 2.00 mtr. / lengte 2.30 mtr. / breedte 1.05 mtr.