Acts

Acts brengen sfeer in welke omgeving dan ook. Het past bijna overal en een act is vaak aan te passen. Op straat kunt u ze onverwacht tegen komen. Binnen uw bedrijf kunnen ze voor een geweldige opening zorgen. U kunt ze inzetten als onderdeel van een campagne of ter introductie van een nieuw product. Acts brengen reuring op uw event. De slappe lach bij een komisch muzikale act als het Fietsorkest. Verrast worden door een acteur. Onder de indruk zijn van een nostalgische machine. Het kunnen allemaal acts zijn. Laat u inspireren!

Het Fietsorkest

Het Fietsorkest is muzikaal en theatraal entertainment van hoog niveau. Een internationale act die in heel Europa speelt en zelfs in China acte de presence gaf. Het Fietsorkest is een dolkomisch muziekgezelschap op een 4 meter lange zespersoons tandem. Monden vallen open van verbazing en een lach breekt door op vele gezichten. Aanstekelijke, vrolijke muziek wordt al fietsend gespeeld. Wanneer het gezelschap tot stilstand komt bent u getuige van hilarische acts. Een onnavolgbare taptoe of een aanstekelijke slapstick. Zelfspot is bij geen van de heren vreemd. U blijft na een stop van de heren achter in het besef getuige te zijn geweest van een uniek schouwspel.

Speelduur: in overleg, normaliter 3 x 45 minuten in een dagdeel van 4 uren.

Kwiskist

Wat dacht u van een op maat gemaakte kwis, over uw bedrijf, beursstand, feestje, bruiloft of als animatie in bv. uw winkelcentrum.

Een prachtige kist, een echte eyecatcher in ieder gewenst thema. Een korte krachtige, leuke act. Het publiek wordt verrast om in meerdere groepen competitief de kwis te spelen in 4 rondes. (o.a. een vragenronde en een muzikale ronde)

Deze kist is standaard? te boeken met de thema?s Hollands, Liefde, Uit de oude doos en Kerst, of de kwis wordt op maat gemaakt en is op ieder thema toepasbaar.