Natasha van Maanen

Ze is begonnen bij het land van Ooit als actrice en werd daarna regisseur en dramadocent. Ze volgde de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en is als docent drama op scholen gaan werken. Ze is al 8 jaar vaste Dramadocent op het 2-talig onderwijs in Bemmel. Daarnaast bleef ze als actrice in vele producties, festivals en (bedrijf) feesten werken. Haar ervaring als productie medewerkster en producent deed ze op bij verschillende theaterbureaus en festivals. Waaronder bv. de Vlaggenparade (openingsshow Vierdaagse Nijmegen) hier was ze 8 jaar productieleider. Verder maakt, bedenkt en regisseert ze acts en voorstellingen voor o.a. festivals, de Efteling, amateur/professioneel, interactieve programma?s en in opdracht. Met haar eigen ?Kwiskist? en ?Typisch Hollands? heeft ze al meer dan 100 x groepen dames, vrijwilligers of senioren blij gemaakt! Natasha presenteert met humor en geeft theater(fun)workshops. Natasha : ?Ik hou van humor en in combinatie met inhoudelijke informatie kan ik de gast boeien?.

Natasha is open, eerlijk en een energieke persoonlijkheid. Als presentatrice is ze gevat, snel en grappig. Met haar partner Louis Roeland runt ze een klein succesvol theaterbedrijf Artist2Business. Ze zijn onderdeel van De Kreaters, een bruisend theatermakers netwerk. Natasha werkt vanuit de visie dat theater als middel gebruikt kan worden voor vele doeleinden.

Natasha is actief op verschillende (basis) scholen als (pr?) pubertrainer met het programma?s ?Zijn wie je bent? en ?Lekker in je vel?. Het zijn trainingen waarin ze met jongeren werkt om negatieve groepsdynamiek te doorbreken en vanuit een veilige situatie zorgen dat je mag zijn wie je bent en goed bent, zoals je bent. Natasha is ?Rots en Water? Master en gebruikt enkele van deze technieken in haar trainingen. Verder geeft ze dramalessen en regisseert op middelbare scholen o.a. Het Opentheater en het Cambium College in Zaltbommel. Natasha van Maanen is CJP acceptant. Natasha: ?Het gaat me aan het hart te zien dat zoveel jongeren ongelukkig zijn?